Terveinket támogatnád?

Rezidance Tánccsoport » Terveinket támogatnád?

Elkezdődött a 2014-es év versenysorozata. A tánccsoport a 2014. márc. 1-2. között megrendezett III. Connector Táncfesztiválon a 4 aranyérem, 1 ezüstérem, 1 negyedik helyezés és 1 ötödik helyezés mellett 3 különdíjat is kapott: 2 különdíjat a legjobb zeneválasztásért, a harmadik különdíjat pedig a legkreatívabb koreográfiáért. A verseny legnagyobb eredménye az, hogy a fődíjat, vagyis a Connector Vándorkupát 2014-ben a Rezidance Tánccsoportnak ítélték oda a szervezők és a szakmai zsűri.

Március 22-én a Magyar Látványtánc Szövetség kaposvári Területi Döntője egy igazán különleges nap volt, hiszen mind a 8 koreográfia aranyérmet nyert és még 2 különdíjban is részesült a tánccsoport. A legnagyobb elismerés pedig az volt, mely egyben nagy kihívást is jelent, hogy a felnőtt korcsoportban a zsűri 2 táncot a koreográfia egyedisége, valamint a magas színvonalú előadásmód miatt „B” kategóriából a profi „A” kategóriába sorolt át. 

A versenyeken kívül több alkalommal is részt vesz a csoport a különböző közösségformáló és jótékonysági rendezvényeken. 2013-ban a keszthelyi Interspar Jótékonysági Gyereknapi rendezvényen örömmel vállaltuk a jótékonysági fellépést, hogy ezzel is támogatást gyűjtsünk a keszthelyi Kórház Gyermek- és Szülészeti Osztálya számára, valamint szórakoztassuk az áruház vásárlóit.

A tánccsoport a működéséhez a Rezi Önkormányzattól és a szülőktől kapja a legnagyobb segítséget, amit a környékbeli községekben és a hévízi szállodákban történő fellépések bevételei egészítenek ki. (például: NaturMed Hotel Carbona****superior – Hévíz, Hotel Európa fit****superior Hévíz, Palace Hotel Hévíz, Kehidakustány Club Aparthotel, valamint a környékbeli községek felkérései: Gyenesdiás, Balatongyörök, Keszthely, Hévíz, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Cserszegtomaj, Zalaszántó, Gelse, Vonyarcvashegy.) A bevételek eddig finanszírozták a nevezéseket, a ruhák elkészítését és az utazási költségeket. 

A 2014-es évben is szeretné megmérettetni magát a tánccsoport, azonban nincs elegendő anyagi fedezet ahhoz, hogy a Magyar Látványtánc Szövetség által, Székelyudvarhelyen megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra a teljes csoport kiutazzon. 

Amennyiben saját magad, ismerősöd, üzleti partnered anyagi lehetőségéhez mérten támogatná Tánccsoportunkat, akkor közelebb kerülnénk célunkhoz, vagyis, hogy részt vegyünk a versenysorozat csúcsát jelentő Európa Bajnokságon.

Tisztelettel várjuk minden kedves támogatónkat.

 

Elérhetőség:

Varga Enikő - oktató

e-mail cím: encsi32@freemail.hu telefonszám: 30/540-8174