Táncolj Te is nálunk és velünk!

Rezidance Tánccsoport » Táncolj Te is nálunk és velünk!

Ezek szerint szeretsz táncolni. Hisz egyébként nem kattintottál volna ide... No de a lényeg, hogy jó helyen jársz!

Ha esetleg már hallottál rólunk vagy láttál bennünket valahol fellépni, akkor nem kell elmesélnünk, hogy mivel is telnek a hétköznapjaink a Rezi tornateremben. Azért eláruljuk Neked: heti két alkalommal táncpróbán vagyunk, ahova mindig örömmel, jókedvvel, lelkesedéssel érkezünk, no és persze egy-két el nem készített házi feladattal a nyakunkban. De minket ez nem szokott zavarni és azért még soha nem hagytunk ki táncpróbát, mert a napköziben vagy otthon nem sikerült minden házi feladatot megcsinálni. Van arra még idő a próba után is, nemde?

Valójában mi nagyon szerencsések vagyunk, mert minket nem büntetnek szüleink azzal, hogy nem mehetünk el táncpróbára, ha nincs kész a házi feladat, vagy esetleg rossz jegyet viszünk haza az iskolából. Szívük mélyén ők is tudják, hogy nem a táncpróba a "nem tanulás" oka. Ha jól belegondolunk, akkor csak egy esetben van, amikor próbát mulasztunk, az pedig az, amikor betegek vagyunk.

No, de nézzük csak a részleteket! Táncolni szeretnél nálunk és velünk? 

Hogyan is zajlanak a táncpróbák?

Bemelegítéssel kezdünk, tehát anyukádnak nem kell attól félni, hogy meghúzódik a bokád, térded, hátad, vállad és másnap nem tudsz majd iskolába menni. Tudjuk, hogy ez rossz hír abból a szempontból, hogy nem lehet lógni a suliból "sérülésre" hivatkozva, no de az egészséges táncolásnak ez az alapfeltétele. 

Aztán következik a tánclépések, ugrások, forgások, kéztartások és akrobatikus elemek gyakorlása - zene nélkül -, hogy minél szebben tudjuk majd a táncokat előadni a fellépéseken és versenyeken.

És persze egyik táncpróbán sem maradhat el a koreográfia tanulása, gyakorlása, finomítása és lélekkel, érzelemmel való megtöltése. 

 

Mikor is vannak a próbák? 

Jó hír anyukádnak és apukádnak, hogy nem munkaidőben kell téged a próbákra fuvarozni, hanem iskola után, heti két alkalommal. Hogy mikor, az attól függ, hogy hány éves vagy. 

  • Kedden és pénteken 16:30-tól korcsoportonkénti beosztásban

Természetesen ezek az időpontok évente változnak.

És végül hol is vannak a próbák?

Rezi községben, a Rezi Tornateremben

 

Szóval, ha érdekel, akkor gyere el anyukáddal egyik próbánkra, nézd meg élőben is és utána dönts!

 

Érdeklődni Janzsó-Varga Enikőnél tudsz a 30/540-8174-es telefonszámon.