Nyári fellépések közel-távol

Hírek » Nyári fellépések közel-távol

A Rezidance tánccsoport a pihenés mellett munkával is tölti a nyarat. No persze ez nem igazi munka, hiszen, amit szívesen csinálunk, az nem munka, nem fáradtság.

Örülünk annak, hogy sok helyre hívnak bennünket a nyár folyamán fellépni. A nyaralások ellenére sem okoz gondot összehozni a 60 fős tánccsoportból annyi lelkes táncos lányt, hogy szórakoztató legyen a produkció.

Ha elvállaljuk a szereplést, akkor nálunk nincs lemondás. Mi táncolunk jó időben, rossz időben, hőségben, hidegben, ha fúj a szél vagy ha egy kicsit csöpörög az eső. Szóval nem ijedünk meg semmitől. 

A nyár folyamán falunapokon, városi rendezvényeken találkozhattok velünk, nézzétek meg a Versenyek, fellépések oldalunkat. 

Vidám hangulatot hözunk, kicsik és nagyok egyaránt színpadra lépnek, minden koreográfiát más-más fellépő ruhában adunk elő. A 20, 30 és 45 perces műsorban a nyári tánctáborban tanult koreográfiákat és természetesen a versenyszámokat is előadjuk. Hidd el jól fogsz szórakozni, ha eljössz és megnézel bennünket.