Április díjeső és koreográfusi díj Sümegen Varga Enikőnek, a tánccsoport oktatójának

Hírek » Április díjeső és koreográfusi díj Sümegen Varga Enikőnek, a tánccsoport oktatójának

Április hónapot a hévízi Hotel Palacban tartott húsvéti fellépéssel indította a tánccsoport, majd az azt követő hétvégéken két versenyen vettek részt. 

A zalaszentgróti Táncversenyen a gyerek korcsoportosok Vidám Csajok című koreográfiája aranyérmes lett, a felnőtt korcsoportban indult Üldözöttek c. koreográfia ezüstérmes lett. A tánccsoport különdíjként Fesztiváldíjban is részesült.

2015. április 26-án került megrendezésre a VII. Sümegi Dunántúli Táncverseny, ami igazi éremesőt és szakmai elismeréseket hozott a Rezidance Tánccsoportnak. A 7 koreográfia mindegyike dobogós helyezést ért el, sőt nem is akármilyen eredménnyel: 

  • 4 arany minősítés: mini korcsoportosok Starship c. koreográfiája, a gyerek korcsoportosok Színezd ki! és a Bújócska c. koreográfiája és a felnőtt korcsoportosok Üldözöttek c. koreográfája
  • 2 kiemelt arany minősítés: a gyerek korcsoportosok Vidám csajok c. koreográfiája és a felnőtt korcsoportosok Mókuskerék c. koreográfiája
  • 1 ezüstérem a felnőtt korcsoportok Egy kis party c. koreográfiájának
  • Ezen kívül Különdíjban részesült a gyerek korcsoportosok közül egyik táncoslány
  • Koreográfusi Díjban részesült a szakmai zsűri egybehangzó véleménye alapján Varga Enikő, a tánccsoport koreográfusa és oktatója
  • A nap végén pedig a Rezidance Tánccsoport kapta meg az egész napi teljesítményért és a koreográfiák látványosságáért, különlegességéért, sokoldalúságáért és előadásmódjáért a Sümeg Kupát.

verseny óriási élményt jelentett mind a résztvevő gyerekeknek, mind pedig a támogató szülőknek. A sok munka, lelkesedés és a vidám csapatmunka meghozta gyümölcsét. 

A versenyzés folytatódik tovább májusban és júniusban, a híreket keressétek majd weboldalunkon. 

Addig is szurkoljatok a Rezidance Tánccsoportnak és ha színesíteni szeretnétek koranyári - nyári rendezvényeiteket a tánccsoport műsorával, keressétek fellépések ügyében Varga Enikőt a 30/540-8174-es telefonszámon vagy az encsi32{kukac}freemail{pont}hu e-mail címen.

A Sümegi Dunántúli Táncversenyen készült képeket ezen a linken tekintheti meg minden kedves érdeklődő: Rezidance képek - Sümegi Dunántúli Táncverseny