A Rezidance hozta el 2014-ben a Connector Vándorkupát

Hírek » A Rezidance hozta el 2014-ben a Connector Vándorkupát

  • Connector Vándorkupával
    Connector Vándorkupával

2014. Március 1-2-án rendezték meg a III. Connector Táncfesztivált Veszprémben, amelyen a Rezidance Tánccsoport nagyon sikeresen szerepelt, melyet az elért helyezések, a különdíjak és a fődíj is bizonyít. A versenyre 7 koreográfiával nevezett a tánccsoport, modern tánc, művészi látványtánc és musical/showtánc kategóriában.

A gyerek kategóriában 3 koreográfiával mérettették meg magukat a kisebbek, melyeket a zsűri mindhárom esetben aranényeremmel jutalmazott. A junior és felnőtt kategóriában – nagyon erős mezőnyben - egy aranyérmet, egy ezüstérmet, egy negyedik és egy ötödik helyezést értek el a lányok.
A helyezéseken kívül 3 különdíjjal is gazdagodott a tánccsoport, a gyermek és junior kategóriában egy-egy tánc a „Legjobb zeneválasztás” különdíját, a felnőtt kategóriában nevezett „Harc az utolsó csepp vizért” koreográfia pedig a „Legkreatívabb koreográfia” különdíját kapta meg.

A kétnapos verseny legnagyobb sikere az volt, amikor a záró eredményhirdetésen a szakmai zsűri és a szervezők a Rezidance Tánccsoportnak adták át a Connector Vándorkupát, mint a legeredményesebb, legkreatívabb tánccsoportnak járó díjat.

A táncsoport koreográfiáit készítette és betanította: Varga Enikő.

 

A versenyen készült képeket itt nézhetitek meg!

Itt pedig a Veszprém Online tudósítását is elolvashatjátok. Igaz tehát a hír, hogy valóban mi hoztuk el a Vándorkupát. Nézzétek csak meg az utolsó kép képet!

 

Készült: 2014. márc. 3.