87-en voltunk a nyári Rezidance táborban

Hírek » 87-en voltunk a nyári Rezidance táborban

Tánccsoportunk 2015. július 17-én tartotta szokásos évi táborzáró-és egyben évzáró műsorát. A nyári hőség ellenére sokan eljöttek a műsorra, hogy megnézzék a 2015. évi versenykoreográfiáit, valamint a nyári táborban készült táncokat.

Évközben 63-an voltunk a Rezidance tánccsoportban, a táborban még 24 gyermek érkezett hozzánk. Így a záró rendezvényen a zárószámnál összesen 87-en voltunk a színpadon.

Szívvel, lélekkel és főleg sok-sok örömmel mutattuk be a tanult koreográfiákat. Igaz, az évzáró rendezvényt megelőző 3 hét nagyon kemény volt számunkra, de szívesen csináltuk. Nemcsak a forrósággal kellett megküzdenünk nap, mint nap a táborban, hanem azokkal az új technikai elemekkel is, amelyekre majd a szeptembertől induló felkészülési időszakban is a koreográfiák épülni fognak. 

A színes műsorban latinos, modern jazz, funky, modern és szórakoztató pop koreográfiákat egyaránt láthattak szüleink, rokonaink, barátaink, ismerőseink, szomszédaink. Az idei évben is Varga Enikő volt, aki a tánccsoport versenykoreográfiáit készítette és betanította nekünk. A táncok ötletelésében és a tábor lebonyolításában testvére, Varga Eszter is nagy segítségére volt.

A záróműsorunk több, mint másfél órás volt, és összesen 18 koreográfiát mutattunk be.

Ha szeretnétek megnézni a tánccsoportunk versenyre készült koreográfiáit és a táborban tanult vidám táncokat, azokat figyeljétek oldalunkat, mert mindig jelezni fogjuk, hol is leszünk nyári fellépésen. 

Jó nyarat kívánunk minden rajongónknak!

Ősztől szeretettel