2016-ban is egyre többen a Rezidance tánccsoportban

Hírek » 2016-ban is egyre többen a Rezidance tánccsoportban

 

2016. júl. 15-én tartotta a Rezidance tánccsoport a szokásos évi táborzáróját és egyben évzáróját.

A Rezi Sportcsarnokban megrendezett eseményen csaknem 150 vendég tapsolta végig a tánccsoport másfél órás műsorát.

Az este folyamán 19 koreográfiát + 2 ráadás táncot láthattak a nézők, akik nem fukarkodtak a tapssal. Mindvégig lelkesen buzdították a táncosokat és köszönték meg a vidám, vagy éppen elgondolkodtató táncos koreográfiákat.

Az idei évben a táborzáróra 80 főre emelkedett a csoport létszáma. Az 54 versenyző mellett színpadra léptek a legapróbbak is, a 3-6 éves korosztályosok, akik egész évben lelkesen jártak a „próbákra”. A záróműsoron végre ők is elkápráztathatták a szülőket, rokonokat, hiszen egy teljes koreográfiát mutattak be a színpadon. A mini, junior és felnőtt korcsoportos lányok és fiúk az idei évben 8 versenyen mérettették meg magukat, melyet kimagasló eredményekkel zártak: 3 kiemelt arany, 24 arany, 9 ezüst, 2 bronz, 2 negyedik hely, 5 különdíj és a Lenti táncverseny fődíja, a Lenti Kupa büszke tulajdonosai lettek.

A záró rendezvényen mind a versenykoreográfiákat, mind pedig a táborban tanult táncokat is láthatták a nézők. A műsorból a hagyományokhoz híven a szülők meglepetés tánca sem maradt ki. Az viszont már teljes meglepetés volt mindenkinek, hogy a fiatal táncosok egy saját készítésű koreográfiával lepték meg Janzsó-Varga Enikő és Varga Eszter koreográfus-oktatókat, amivel visszaidézték a versenyek eredményhirdetésének hangulatát.

 

Az évzárót követően a tánccsoport nem megy „szabadságra”, hiszen több felkérésnek is eleget tesz a környékbeli falvak nyári rendezvényein.

 

A tánccsoportról részletesebben a rezidance.hu honlapon olvashat.